Naplóm

Fruzsi felfedez: Szeged és Pusztavacs

Szeptember közepén egy szegedi bevásárlóközpont születésnapját megünneplendő indultunk koncertezni a "Napfény Városába", de szerencsére a fellépés előtt és után volt időnk meglátogatni néhány igazán izgalmas gyermekbarát helyet is!

Fruzsi felfedez: Beremend és Nagyharsány

Egy remekül sikerült Gyermeknapi koncert kapcsán jutottunk el az ország egyik legdélebbi sarkába, Beremendre, s ha már ott voltunk, megnéztünk egy sor különleges helyet, olyanokat, amelyek nem csak a szülőket, de akár a kisebbeket is érdekelhetik.

Fruzsi felfedez: Komlóska és Erdőbénye

Szeptember első szombatján egy fellépéshez kapcsolódva két egészen különleges hellyel ismerkedtem meg a Zemplénben: az erdőbényei Béres Szőlőbirtokkal, nem messze tőle pedig egy egészen kicsinyke falucskával, a ruszinok lakta Komlóskával.

Fruzsi felfedez: Tabajd és Alcsút

Legutóbbi kirándulásunk alkalmával a tabajdi Mezítlábas Parkba látogattunk, majd amikor leszállt az est, az Alcsúti Arborétumban tettünk egy kellemes kis sétát a szentjánosbogarak között...

Fruzsi felfedez: Szendrő és környéke

Szendrő és környéke Észak-Magyarországnak egy olyan részén fekszik, ahová a látogatók már nem szoktak csak úgy betoppanni, hanem leginkább akkor járnak arra, ha eleve oda indultak.

 
 
 
Adatkezelési tájékoztató