Koncertek, foglalkozások

Elfeledett mézescsók koncert

2012. júniusában jelent meg első gyereklemezem, Elfeledett mézescsók címmel. Zenész társaimmal részben kortárs költők , Lackfi János és Szalóczi Dani verseit zenésítettük meg, részben pedig “varázstollam” segítségével én is írtam dalszövegeket. A dalokat és a szerzők pontos listáját itt találod.  
 
A lemezanyag összeállításánál arra törekedtem, hogy a dalok zeneileg és szövegileg egyaránt igényesek legyenek. A  “gyökereket és szárnyakat” pedagógia elvét követve egyes dalok a magyar népzenei gyökerekből merítenek, mások multikulturális (folk, country stb.) zenei motívumokra építenek.

 
A koncerteken egy derűs, ismeretterjesztéssel átszőtt, interaktív utazásra hívom a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket  — “rákapcsolódni” az apró örömforrásokra, jól érezni magunkat és közben gyerekszemmel szemlélni a világot. A nézőtér játszótérré változik, van együtt mondókázás, együtt éneklés, megtanítom a pingvintácot, sőt azt is, hogy mi mindenre jó a Hepperedeppe-heppendre varázsige…
 
A koncertek elsősorban a 2-9 éves gyerekeknek és az őket nevelő felnőtteknek szólnak. Ha szervezőként szeretnél kapcsolatba lépni velünk, kattints ide

Zenés alkotóműhelyek

Alkalmanként tematikus klubfoglalkozásokat is tartok, amelyeken a saját dalaim mellett előkerülnek ismert gyerekdalok, mondókák is és a hangszereken kívül mindig segítségül hívok még valamilyen társművészeti ágat is (pl. dráma, képzőművészet, tánc), hogy az adott témát minél interaktívabban, élvezetesebben dolgozhassuk fel a résztvevőkkel. A klubfoglalkozások  elsősorban a 2-9 éves gyerekek igényeire, képességeire szabottak. A következő klubfoglalkozások helyszínéről, időpontjáról és tematikájáról itt tudhatsz meg többet.

 

Szezonális koncertek

Az Elfeledett mézescsók koncert dalait az évkörnek megfelelő szezonális dalokkal, játékokkal kiegészítve alkalomra szabott, tematikus műsort is készítünk, különösen Mikulás, Karácsony, Húsvét és Gyereknap környékén.
 
Ha szezonális, tematikus programot szervezel és szívesen látnál fellépőként, lépj velünk kapcsolatba itt.