Én és a barátaim

Kovácsovics Dávid

Dávid, a testvérem, egy igazi életművész. Nagyon tehetséges zeneszerzőnek tartom, imádom a dalai hangulatát. A stílusunk majdhogynem megegyezik, úgyhogy nekünk sosem nehéz a közös dalírás. Neki köszönhetem a lemezen lévő dalok nagy részét (Kakukktojás, Lepke Luca, Álomtáncom, Ha a Zéti..., Kölyök, Szerelmespárom, Suttogós). Ezen daloknak a megkomponálásában Szarvas Árpi (az EZ BASIC frontembere) is közreműködött.

Kovácsovics Bálint

Bálint tollából számtalan remek vers folyt már papírra, a lemezre mi is megzenésítettünk egyet. A "Szerelmespárom" című dal az egyik nagy kedvencem, és - sokak meglepetésére- a gyerekeket is megihleti. Bálint egyébként különösen ért ahhoz, hogyan nyúljon egy teljesen hétköznapi jelenséghez úgy, hogy az végül különleges lesz. A versei egytől egyig zseniálisak.

Koch Richard

Ricsi remek zeneszerző, aki számtalan stílusban otthonosan mozog. Prímán ráérez stílusokra, hangulatokra. A dalai közül a kedvencem az Álomfabrikáló.

Szalóczi Dani

A húszas éveiben járó Dani remek költő, író. Valahogy olyan bájjal, de mégis olyan realitással fogja meg a verseit, hogy azok egyszerre lesznek kedvesek, megmosolyogtatóak és elgondolkodtatóak. Mást mondanak a gyerekeknek és mást a felnőtteknek. Pont mint az élet. "Suttogós" című versét zenésítettük meg.

Csiszár Ferenc

Csiszi zenész körökben már jól ismert, mi csak most találkoztunk vele, és nagyon szerencsés találkozásnak gondolom. Ő irányította a lemez felvételeit, kitűnő hangmérnök és egyben kitűnő zenész. Rengeteg segítséget kaptam tőle, remélem, hogy sokat dolgozhatunk még együtt a jövőben.

Fluor Tomi

Tomival régebben nem ismertük egymást, egy iskolai kutatásom kapcsán találkoztunk, ahol segített nekem. Úgy gondolom, hogy Tomi egy nagyon intelligens, tehetséges, gyermeklelkű srác. Nagyon megörült, amikor megkerestük az ötlettel, hogy a Pingvintánc című dalba írjon egy kis rap betétet. Jó ötlet volt! :)